nieuws

PingProperties verlengt huurovereenkomst UWV Groningen

Transacties

PingProperties is met UWV een verlenging van zeven van de huurovereenkomst overeengekomen voor 4.400 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen in het kantorencomplex Cascade aan het Cascadeplein in Groningen.

PingProperties verlengt huurovereenkomst UWV Groningen

PingProperties gaat het complex de komende jaren volledig verduurzamen naar energielabel A. De verduurzaming van de gebouwen is voor UWV een belangrijke voorwaarde geweest om de huurovereenkomst te verlengen. MVO en duurzaamheid zijn voor de organisatie speerpunten van het huisvestingsbeleid.​

Het Cascadecomplex is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Groningen, direct naast het centraal station. Het complex kenmerkt zich door voornamelijk overheidsgerelateerde huurders, die hier al sinds de realisatie gehuisvest zijn.

Reageer op dit artikel