nieuws

Panalpina huurt 18.157 m2 logistiek in Tilburg

Transacties

Panalpina huurt 18.157 m2 logistiek in Tilburg
Posthoornstraat Tilburg

De Panalpina Group huurt het distributiecentrum van 18.157 m2 aan de Posthoornstraat in Tilburg van Logicor.

Het DC bestaat uit 17.294 m2 warehouse en 863 m2 kantoorruimte. Er zijn zeventig parkeerplaatsen op het terrein. Panalpina heeft al een distributiecentrum in de directe omgeving. De nieuw gehuurde faciliteit dient om tegemoet te komen aan de groei van contractlogistiek in Nederland.

Cushman & Wakefield adviseerde Panalpina bij deze transactie. De huurder combineert luchtvracht, zeevracht en logistieke en manufacturingservices om wereldwijd geïntegreerde, op maat gemaakte end-to-end oplossingen te leveren voor diverse industrieën.

Reageer op dit artikel