nieuws

NorthgateArinso huurt kantoorruimte in Nieuwegein

Transacties

NorthgateArinso huurt kantoorruimte in Nieuwegein
Nevelgaarde-10-Nieuwegein

Time Equities heeft in het kantoorgebouw aan Nevelgaarde 8 in Nieuwegein overeenstemming bereikt met NorthgateArinso Nederland voor een langjarige huurovereenkomst voor 1.176 m2 kantoorruimte en vijfentwintig parkeerplaatsen.

NothgateArinso Nederland heeft gekozen om 1,176 m2 op de begane grond en eerste verdieping te huren. ‘De flexibiliteit van verhuurder, een op maat gemaakt huurvoorstel en de representatieve uitstraling van het pand zijn doorslaggevend geweest om een langjarige huurovereenkomst aan te gaan.’ aldus Danny Temming, managing director NothgateArinso Nederland. ‘Verder spreken de vele voorzieningen zoals een gym, bedrijfsruimte en vergarderfaciliteiten, wat een campusgevoel geeft aan het terrein, erg aan.’

Reageer op dit artikel