nieuws

Google breidt uit tot 5.000 m2 op Zuidas

Transacties

Google heeft per medio 2017 de huurovereenkomst in het gebouw Viñoly op de Zuidas in Amsterdam uitgebreid met de twaalfde verdieping en ook de huurovereenkomst verlengd.

Google breidt uit tot 5.000 m2 op Zuidas
Kantoor Viñoly op de Zuidas in Amsterdam

Met de uitbreiding van ruim 1.000 m2 huurt Google nu in totaal 5.000 m2 kantoorruimte in Viñoly, dat in eigendom is van Deka Immobilien. Het hoogwaardige kantoorgebouw Viñoly ligt in het hart van de Zuidas in Amsterdam en is een landmark op de Zuidas. De internationaal vermaarde architect Rafael Viñoly heeft het gebouw ontworpen en is de naamgever van het gebouw.

Viñoly bestaat uit een begane grond en 22 bovengelegen verdiepingen en omvat in totaal 29.580 m2. Het gebouw is volledig verhuurd. Cushman & Wakefield trad namens verhuurder Deka Immobilien GmbH op tijdens deze transactie. CBRE trad namens Google op.

Reageer op dit artikel