nieuws

Gemeente Den Haag huurt in Sirius

Transacties

De gemeente Den Haag huurt 1.974 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw Sirius aan Fluwelen Burgwal 58 te Den Haag ten behoeve van The Hague Humanity Hub, een broedplaats voor innovatie op het gebied van vrede, recht en humanitaire zaken.

Gemeente Den Haag huurt in Sirius
Sirius-Den-Haag

Sirius is een modern kantoorgebouw, bestaande uit zeven bouwlagen en gelegen in het centrum van Den Haag, nabij station Den Haag Centraal ,.Het kantoorgebouw is gelegen in De Resident, een nieuw stukje binnenstad in Den Haag. Dit gebied wordt omsloten door de Turfmarkt, Fluwelen Burgwal, Herengracht en Zwarteweg.

Met deze transactie is kantoorgebouw Sirius geheel verhuurd. Eerder werden huurovereenkomsten gesloten met EMMA – Experts in Media en Maatschappij, A&O en de Ambassade van Finland.

JLL adviseerde de verhuurder Castor (Sirius) collegiaal met Frisia Makelaars.

Reageer op dit artikel