nieuws

Eerste hagelslagwinkel in Amsterdam

Transacties

Aan Heisteeg 8 in Amsterdam is de eerste hagelslagwinkel van Nederland geopend. Dat meldt Misset Horeca.

Eerste hagelslagwinkel in Amsterdam
Hagelswag-Apple-caramel

De winkel heet Hagelswag (met een w) Store en is gevestigd in een steeg tussen Singel en Spuistraat. In de winkel zijn flessen en dozen hagelslag te koop, maar ook boterhammen met echte chocolade met meerdere smaakcombinaties, zoals kokos/banaan en pinda/rood fruit. ‘We willen onze bijzondere Nederlandse traditie van chocolade voor het ontbijt delen met de rest van de wereld’, aldus intiatiefnemer Lennart de Jong.

Hagelswag wordt geserveerd op het Alpenbrood van Lantmännen. ‘Een mooi stevig brood met een lekkere korst en een mooie kleur’, meldt Bakkerswereld.

Reageer op dit artikel