nieuws

Tweede vestiging Regus in Den Bosch

Transacties

Regus opent een tweede locatie in Den Bosch. Vanwege de toenemende bedrijvigheid in deze stad heeft Regus met Deka-S-Property No. 1 The Netherlands een huurcontract afgesloten voor kantoorruimte in gebouw Bastion.

Tweede vestiging Regus in Den Bosch
Bastion aan Willemsplein 2-4 in Den Bosch

De langjarige huurovereenkomst heeft betrekking op 1.520 m2 en dertig parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. De kantoorruimte wordt van een volledig nieuwe inrichting voorzien, naar verwachting is het business center begin september gereed voor gebruik. Het gebouw aan het Willemsplein 2-4 is in 1951 gebouwd en in 2006 volledig gemoderniseerd naar een ontwerp van Pi de Bruijn.

Het Bastion beschikt over energielabel A en omvat in totaal 30.000 m2 kantoorruimte. De afgelopen negen maanden is 3.300 m2 kantoorruimte verhuurd in het gebouw. De ligging tegenover het Paleiskwartier is gunstig, op loopafstand van het centraal station en de binnenstad.

De verhuurder is tijdens deze transactie geadviseerd door HRS Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. Regus heeft als doelstelling om in komende jaren naar 200 tot 250 locaties in Nederland te groeien. De organisatie zoekt hiervoor op diverse plekken nog nieuwe locaties. Regus wordt hierbij geadviseerd door CBRE.

Reageer op dit artikel