nieuws

Regus huurt Keizersgracht 555 in Amsterdam

Transacties

Flex-kantooraanbieder Regus opent begin 2018 een business center in het historische gebouw ‘Spiegelhof’ in het centrum van Amsterdam. Het gebouw aan Keizersgracht 555 loopt langs de Nieuwe Spiegelstraat bijna tot aan de Herengracht en is nu nog in gebruik bij het internationale advocatenkantoor Hogan Lovells.

Regus huurt Keizersgracht 555 in Amsterdam
Keizersgracht 555, Amsterdam

Het gebouw meet 3.800 m2 en beschikt over een eigen tweelaags parkeergarage onder het gebouw. Het business center zal plaats bieden aan ruim 500 werkplekken met ruimte voor onder meer co-working, virtual office en meerdere vergaderruimten.

Europees ceo Patrick Bakker van Regus stelt dat het gebouw eerst wordt gemoderniseerd. ‘We verwachten een zeer sterke vraag van lokale kleinere ondernemingen, start-ups en flexwerkers maar ook van grotere internationale bedrijven die zich graag in een dergelijke omgeving vestigen.’ Volgens hem blijft de vraag naar flexibele werkplekken voorlopig sterk stijgen.

De Amsterdamse vestiging van Hogan Lovells verhuist eind 2017 naar de bovenste drie etages van de negen lagen tellende Noordtoren van het Atrium-complex aan de Zuidas.

Verhuurder Spiegelhof Vastgoed en Regus zijn een langjarige huurovereenkomst overeengekomen. Regus liet zich bij de aanhuur van het gebouw adviseren door DRS Makelaars. Spiegelhof Vastgoed werd geadviseerd door Óbidos.

 

Foto's

Reageer op dit artikel