nieuws

Regus huurt 1.450 m2 in Data Club Offices in Amersfoort

Transacties

Flex-kantooraanbieder Regus heeft een langdurig contract getekend met M&G Real Estate om zich langs de A1 te Amersfoort te huisvesten in Data Club Offices. In het kantoorgebouw huurt Regus circa 1.450 m2.

Regus huurt 1.450 m2 in Data Club Offices in Amersfoort
Databankweg 26-30, Amersfoort

Data Club Offices ligt aan aan de Databankweg 26-30. Het multi-tenant kantoorgebouw met een oppervlakte van ruim 15.000 m2 biedt naast flexibele oplossingen ook de mogelijkheid voor langdurige huur. Data Club Offices zal zo worden ingericht dat er volop mogelijkheden ontstaan om te netwerken en samenwerkingen op te zoeken.

M&G Real Estate werd begeleid door Cording Real Estate Group en MVGM Bedrijfshuisvesting. MVGM Bedrijfshuisvesting en Cushman & Wakefield zijn voor de verhuur van het gebouw ingeschakeld.

Reageer op dit artikel