nieuws

Huurprijzen kantoren Londen blijven dalen

Transacties

De kantoorhuren in het centrum van Londen zijn voor het derde opeenvolgende kwartaal gedaald, blijkt uit cijfers van CBRE.

Huurprijzen kantoren Londen blijven dalen

Dat schrijft Property Week. In het tweede kwartaal daalden de tophuurprijzen in Central London gemiddeld 1,3 procent ten opzichte van een jaar eerder. In West End bedroeg de daling 1,5 procent, in The City gingen de prime huren 1,8 procent omlaag. In het gehele Verenigd Koninkrijk was in het tweede kwartaal slechts sprake van een lichte afname van 0,2 procent van de commercieel vastgoedhuren. Dat is te danken aan de forse huurgroei op de logistieke vastgoedmarkt. De tophuren van Brits logistiek vastgoed stegen op jaarbasis 2,7 procent in het tweede kwartaal.

Reageer op dit artikel