nieuws

Focus realiseert nieuwbouw Afast in Helmond

Transacties

Focus Real Estate heeft in Helmond een nieuw bedrijfspand ontwikkeld en gerealiseerd voor SFS Intec-dochter Afast. Afast huurt de nieuwbouw van Focus.

Focus realiseert nieuwbouw Afast in Helmond
Nieuwbouw Afast in Helmond op op industrieterrein De Weijer

Focus Real Estate kocht eerder voor eigen portefeuille 10.000 m2 grond aan, die grenst aan de bestaande locatie van Afast op industrieterrein De Weijer. Het gehele perceel waarop de uitbreiding is gerealiseerd, heeft een oppervlakte van 15.000 m2. De nieuwbouw van in totaal 7.500 m2 beschikt over opslagruimte en kantoorruimte. Het moderne logistieke complex geeft Afast ruimte om haar groeiambities waar te maken, aldus Focus. De ontwikkelende belegger heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Afast.

Afast is onderdeel van de wereldwijd opererende Zwitserse SFS Intec Group, naar eigen zeggen marktleider op het gebied van bevestigingssystemen en precisieonderdelen voor uiteenlopende industrieën. Afast in Helmond produceert onder meer oplossingen voor mechanische bevestiging van isolatie en dakafdichtingen. Focus Real Estate is als ontwikkelende vastgoedbelegger actief in binnen- en buitenland.

Reageer op dit artikel