nieuws

Flow Traders breidt uit in Init-gebouw Amsterdam

Transacties

Flow Traders breidt uit in Init-gebouw Amsterdam
Init-gebouw-aan-Jacob-Bontiusplaats-9-Amsterdam

Flow Traders blijft in het Init-gebouw in Amsterdam en breidt de huidige huurovereenkomst nog eens uit met 700 m2.

Dat bericht LRC Group Netherlands, manager en mede-eigenaar van het aan Jacob Bontiusplaats 9 gelegen kantoor. Het gaat om een langjarige verlenging van de huurovereenkomst voor in totaal 4.700 m2 kantoorruimte met tien parkeerplaatsen en een uitbreiding met 700 m2 kantoorruimte.

Het Init-gebouw ligt op het Oosterburgereiland. Het bevat in totaal 34.000 m2 met tal van faciliteiten, zoals een full-service receptie, restaurant, koffiebar en groot auditorium. BNP Paribas Real Estate begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder LRC Group Netherlands.

LRC Group is een vastgoedbelegger en manager sinds 1995 opererend vanuit kantoren in London, Berlijn en Limassol. Medio 2016 is het Amsterdamse kantoor geopend voor het managen en verder uitbouwen van de Nederlandse portefeuille. De portefeuille van LRC Group bestaat uit zo’n 400 objecten met een belegd vermogen van 4 miljard euro, waarvan eenvijfde in Nederland.

Reageer op dit artikel