nieuws

Admirant Eindhoven krijgt groot restaurant

Transacties

Emma Restaurant bar en patisserie opent naar verwachting eind september een vestiging van 545 m2 in winkelgebied Admirant in Eindhoven.

Admirant Eindhoven krijgt groot restaurant
Winkelgebied De Admirant in Eindhoven

Het restaurant komt aan Nieuwe Emmasingel 32 in Eindhoven. Het nieuwe restaurant is opgericht door Joost Saris (Saris Catering) en Ruud Adriaens (Pinkie Patisserie). Het restaurant zal zijn eigen groenten en kruiden kweken in een grote kas met led-verlichting die prominent aanwezig zal zijn in het restaurant. Na de verbouwing – en inrichtingswerkzaamheden zal het restaurant in september/oktober de deuren openen.

Met deze verhuurtransactie, die door Kolsteren Bedrijfshuisvesting is gerealiseerd, heeft de Nieuwe Emmasingel een mooie invulling bij die past in de positionering van het winkelgebied. Eerder dit jaar werd ook 700 m2 verhuurd aan de formule Hutspot en 180 m2 winkelruimte aan modewinkel Vielgut, een shop-in-shop van Piet Hein Eek. Onlangs heeft Ace & Tate (240 m2) zijn deuren geopend.

Kolsteren Bedrijfshuisvesting verzorgt in collegiale opdracht met Colliers International de verhuur voor de Admirant. Colliers International verzorgt bovendien het vastgoedmanagement voor eigenaar Admirant CV. De cv is opgezet door een fonds van Spoorwegpensioenfonds, pensioenfonds Openbaar Vervoer en Generali.

Reageer op dit artikel