nieuws

The Sting opent winkel Brinkmannpassage in Haarlem

Transacties

The Sting opent winkel Brinkmannpassage in Haarlem
Brinkmannpassage-Haarlem

The Sting heeft met eigenaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance een huurovereenkomst gesloten voor 4.000 m2 in de Brinkmannpassage in Haarlem.

De nieuwe winkel aan de Grote Markt gaat naar verwachting begin 2018 open na een grondige verbouwing. De winkelruimte is verdeeld over drie verdiepingen. De Brinkmannpassage met in totaal 11.000 m2 winkelruimte ligt in de Haarlemse binnenstad. Andere huurders zijn onder meer Sissy Boy, Massimo Dutti en Parfumerie Douglas.

Syntrus Achmea kocht het complex inclusief de bovengelegen 23 appartementen eind 2016. Ludwig Vastgoed kocht begin 2017 de 8.900 m2 kantoorruimte in het complex van gemeente Haarlem. KroesePaternotte begeleidde Syntrus Achmea Real Estate & Finance bij de verhuur.

Reageer op dit artikel