nieuws

Topshelf opent derde vestiging in Groningen

Transacties

In navolging van de succesvolle openingen in Arnhem en Nijmegen heeft Topshelf op 1 december zijn derde vestiging geopend. Het gaat in alle drie de gevallen om voormalige V&D-warenhuizen.

De openingshandeling werd verricht door de Groningse wethouder Joost van Keulen. Nu worden voorbereidingen getroffen voor de opening van de vierde vestiging in het voorjaar van 2017 in Alkmaar, eveneens een voormalige V&D-locatie. Topshelf opent in het laatste kwartaal van 2017 een nieuw warenhuis van 10.000 m2 in Hoofddorp, op de locatie van het te slopen V&D-pand van Wereldhave.

In Arnhem opende Topshelf in mei  een warenhuis (8.435 m2). Er volgen later dit jaar nog openingen van vestigingen in Nijmegen (10.800 m2) en Groningen (7.579 m2). In al deze gevallen gaat het om voormalige panden van V&D. Topshelf wil in de periode najaar 2016 tot en met voorjaar 2017 nog minimaal vier andere warenhuizen openen en heeft de ambitie om binnen twee jaar te komen tot een landelijke dekking met minimaal twaalf vestigingen.

RPM bracht in Groningen namens Topshelf de transactie met IEF Capital tot stand en begeleidt Topshelf ook bij de verdere expansie.

Reageer op dit artikel