nieuws

ProDelta breidt Distriport Tilburg uit

Transacties

ProDelta heeft met XPO Logistics overeenstemming bereikt over de uitbreiding van Distriport Tilburg. XPO gaat ruim 23.000 m2 meer bedrijfsruimte huren.

Distriport Tilburg is gelegen op bedrijventerrein Vossenberg West II en ligt direct aan de Barge Terminal Tilburg. Het complex omvat in totaal 62.500 m2 bedrijfsruimte verdeeld in zes onderling te combineren units. XPO Logistics huurt al units 1 en 2 van dit complex. Met de huur van units 3 en 4 vergroot XPO Logistics de capaciteit voor zijn klant H&M. Met vergaande automatisering is XPO Logistics in staat om jaarlijks een kleine 100 miljoen orders te verwerken.

De oplevering van units 3 en 4, bestaande uit 23.161 m2 bedrijfsruimte en 388 m2 kantoorruimte staat gepland voor februari 2017. Na oplevering van de units 3 en 4 zal ProDelta de bouw van de units 5 en 6 afronden. Deze units van respectievelijk 9.053 m2 bedrijfsruimte en 11.612 m2 bedrijfsruimte met 379 m2 kantoorruimte zijn beschikbaar voor de verhuur vanaf juli 2017. Verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door Industrial real estate partners en in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel