nieuws

FNV betrekt begin 2017 gebouw Trivium in Amsterdam

Transacties

Vakbond Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV) en Syntrus Achmea Real Estate & Finance namens een van zijn opdrachtgevers, zijn een langjarig huurcontract overeengekomen voor kantoorruimte in Amsterdam. De overeenkomst heeft betrekking op circa 3.800 m2 kantoorruimte in de laagbouw van Trivium aan Derkinderenstraat 2-8 in Amsterdam.

De grootste vakbond van Nederland huurt hiermee per 1 januari 2017 de gehele laagbouw. Gebouw Trivium ligt in Amsterdam West, aan de ring A10 en op loopafstand van NS-station Lelylaan. De laagbouw is voorzien van een eigen entree en recent intern gerenoveerd.

Onafhankelijk huurdersadviseur Solved adviseerde huurder FNV tijdens deze transactie. Verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd tijdens deze transactie geadviseerd door CBRE, collegiaal met P van de Bosch bedrijfsmakelaars.

Reageer op dit artikel