nieuws

Vapiano naar Mall of the Netherlands

Transacties

Vapiano naar Mall of the Netherlands

Italiaans restaurantconcept Vapiano (oorspronkelijk uit Duitsland) opent begin 2019 een vestiging van 900 m2 in Mall of the Netherlands in Leidschendam. Vapiano komt in het nieuw te realiseren deel van het straks volledig overdekte winkelcentrum.

Dat meldt eigenaar en (her)ontwikkelaar Unibail-Rodamco. Het restaurant zal twee etages beslaan: een begane grond met eigen entree en een eerste etage als onderdeel van het Restaurant Plaza. Bij het Restaurant Plaza komt ook de entree van bioscoop Kinepolis met tien zalen.

Vapiano heeft in Nederland nu zeven ‘goedbezochte’ binnenstadslocaties in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Tilburg. Mall of the Netherlands is het grootste winkelcentrum in Nederland waar een Vapiano gevestigd zal zijn. ‘Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe huurder, omdat het restaurant perfect past bij de beleving van ons Restaurant Plaza. In ons vergelijkbare winkelcentrum Mall of Scandinavia in Stockholm is Vapiano een bewezen succes’, aldus Teun Koek, projectleider van Unibail-Rodamco.

Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2019 verdergaan als Mall of the Netherlands en met zo’n 125.000 m2 het grootste winkelcentrum van Nederland zijn. Er komen 280 winkels, een bioscoop met tien zalen, een versstraat en Restaurant Plaza. Unibail-Rodamco investeert bijna 500 miljoen euro in de realisatie van de plannen.

Reageer op dit artikel