nieuws

Teleperformance huurt kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost

Transacties

Verhuurder Reggeborgh heeft 1.350 m2 kantoorruimte, gesitueerd op de zesde verdieping van het gebouw Diana & Vesta gelegen aan Herikerbergweg 181 te Amsterdam Zuidoost plus 10 parkeerplaatsen in de parkeergarage onder het gebouw verhuurd aan Teleperformance.

Teleperformance huurt kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost

Vraagprijs was 175 euro per m2 per jaar. Teleperformance is wereldwijd marktleider in de outsourcing van multichannel klantcontact en contactcenterdiensten. In de Benelux werken circa 4.000 medewerkers op vijf verschillende vestigingen waarvan vier in Nederland en één in Suriname. Door de groei van het bedrijf en de huidige marktontwikkelingen heeft Teleperformance gekozen voor haar nieuwe huisvesting in Diana en Vesta.

Met de inrichting van deze nieuwe vestiging sluiten zij aan op het profiel en de verwachtingen van jonge, hoogopgeleide professionals. Het gebouw beschikt over onder meer een gym, dojo, een expresso- & juicebar en een restaurant. De locatie is goed te bereiken per openbaar vervoer.

Deze transactie werd namens de Reggeborgh begeleid door Van Gool-Elburg Vastgoedspecialisten, Teleperformance werd geadviseerd door JLL.

Reageer op dit artikel