nieuws

Neuwe overeenkomsten op Distripark Halfweg

Transacties

Onlangs heeft ProDelta nieuwe huurovereenkomsten gesloten met bestaande huurders op Distripark Halfweg in Spijkenisse. Dat meldt het bedrijf.

Karl Rapp Rotterdam huurt 2.400 m2 bedrijfsruimte in Loods 6 vanaf 1 november 2016. Hiermee heeft Karl Rapp al zijn loodsen geclusterd op het distributiecomplex dat beschikt over 38 units. Als logistieke dienstverlener is Karl Rapp al meer dan 60 jaar actief in het behandelen van milieugevaarlijke en gewone koopmansgoederen. Sinds de jaren negentig is het bedrijf gevestigd op Distripark Halfweg.

Ter uitbreiding van zijn bestaande units tekende TOP Logistics onlangs bij voor  2.400 m2 bedrijfsruimte. De logistiek dienstverlener is gespecialiseerd in accijnsgoederen. 

DVR Warehousing huurde onlangs in Loods 24 2.784 m2. DVR Warehousing is net als de andere twee huurders al jarenlang huurder op het complex. Het bedrijf beheert hier negen loodsen met een totale capaciteit van 25.000 m2.

Distripark Halfweg beschikt in totaal over 38 units met een totale oppervlakte van 90.000 m2. Het complex biedt een flexibele, opslagmogelijkheid voor alle soorten goederen midden in het Rotterdamse havengebied. De benodigde (milieu)vergunningen voor de opslag van gevaarlijke stoffen en handelsgoederen zijn voor het gehele distripark reeds aanwezig.

Reageer op dit artikel