nieuws

Kroonenberg Groep verhuurt 4.500 m2 aan Karwei

Transacties

 Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met de Posthuma Groep  voor een langjarige huurovereenkomst voor een vestiging van Karwei aan Daniel Goedkoopstraat 31 te Amsterdam. Het gehuurde betreft 4.500 m2 bedrijfsruimte op de begane grond.

Karwei zal er een bouwmarkt openen die geheel aansluit bij het vernieuwde winkelconcept met een andere ‘look and feel’. Anders dan traditionele bouwmarkten krijgt Karwei het grootste assortiment kwaliteitsvloeren, design-verlichting, raam- en wanddecoratie. Bovendien heeft de winkelketen het assortiment op elkaar afgestemd en bij elkaar geplaatst zodat klanten eenvoudig artikelen met elkaar kunnen combineren.

De ruimte zal eerst nog worden verbouwd om gereed te zijn voor de nieuwe huurder. De winkel zal voorjaar 2017 haar deuren openen. Kroonenberg Groep werd bij deze transactie bijgestaan door EVS Vastgoed. Wit Retail Vastgoed behartigde de belangen van de huurder.

Reageer op dit artikel