nieuws

Kantoor Westerstaete Utrecht volledig verhuurd

Transacties

Bouwfonds Investment Management (Bouwfonds IM) heeft het kantoorgebouw Westerstaete in Utrecht van 10.000 m2 een jaar na een grootschalige renovatie volledig verhuurd.

Bouwfonds IM heeft onlangs langjarige huurovereenkomsten gesloten met Eli Lilly Global en Davanti Groep, waarmee het kantoor aan Papendorpseweg 83 volledig is verhuurd. Eerder sloot de eigenaar langjarige huurovereenkomsten met UTC, KPMG en Eli Lilly Nederland. Het kantoorgebouw is begin 2016 opgeleverd na een volledige renovatie en verduurzaming, waarmee het gebouw is aangepast aan de wensen van de moderne kantoorgebruiker.

Op de begane grond is een gemeenschappelijk restaurant gecreëerd en op de verdieping bevindt zich een modern vergader-centrum met negen vergaderzalen. Westerstaete heeft de score Breeam Very Good behaald en beschikt over energielabel A. Het ontwerp voor de renovatie is gemaakt door BFAS architectuur stedenbouw uit Amsterdam. Bouwfonds IM werd bij de verhuur geadviseerd door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting en DTZ Zadelhoff.

Reageer op dit artikel