nieuws

Jumbo Foodmarkt naar Mall of the Netherlands

Transacties

Jumbo Foodmarkt vestigt zich in de nog te realiseren Mall of the Netherlands in Leidschendam. Dat maakt eigenaar Unibail-Rodamco bekend.

Boven op de nieuwe Jumbo-winkel komt een parkeergarage van drie lagen. De komst van Jumbo Foodmarkt is een ontwikkeling passend bij de ambitie van Mall of the Netherlands om ook op het gebied van de dagelijkse aankopen vernieuwend en volledig te zijn. Tijdens de bouw van Mall of the Netherlands en sloop van het oude Jumbo-gebouw wordt Jumbo gevestigd in een tijdelijke unit van 2.600 m2 in het huidige Leidsenhage. Deze unit wordt woensdag 9 november geopend.

‘Dit concept sluit heel goed aan bij ons streven om de bezoeker van Mall of the Netherlands ook op het gebied van de dagelijkse aankopen te inspireren en verrassen’, aldus Otto Ambagtsheer, regional Managing Director Benelux bij Unibail-Rodamco. ‘De herontwikkeling van Leidsenhage tot Mall of the Netherlands biedt ons een uitgelezen kans om een volledig nieuwe winkel te realiseren volgens ons nieuwste concept. We zijn bijzonder trots dat we ook hier een Foodmarkt kunnen openen’, aldus Colette Cloosterman-van Eerd, cco van Jumbo.  

Reageer op dit artikel