nieuws

Jack & Jones naar centrum Delft

Transacties

Herenmodeformule Jack & Jones opent in november een nieuwe winkel in de binnenstad van Delft. De winkel maakt deel uit van het complex Sprengmolen en ligt aan de Vestpoort 18.

Het gaat om een vloeroppervlakte van circa 188 m2 op de begane grond. Het Bouwinvest Retail Fund sloot met huurder een langjarige overeenkomst en werd bij de totstandkoming geadviseerd door Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en Apleona (voorheen Bilfinger Real Estate).

Met deze verhuur zijn alle winkels in Sprengmolen weer volledig verhuurd. Naast de winkels Van Haren en Coolcat is ook Dok Delft gehuisvest in dit complex. Dit is een fusie van de voormalige DiscoTake, de Openbare bibliotheek Delft en het Kunstcentrum Delft.

Reageer op dit artikel