nieuws

DHG verhuurt 5.700 m2 aan RH Group in Rotterdam

Transacties

DHG heeft in Rotterdam 3.200 m2 kantoorruimte en 2.500 m2 bedrijfsruimte verhuurd aan Radio Holland Group.

Radio Holland Group zal het volledig gerenoveerde object aan Droogdokweg 71 te Rotterdam gaan huren en tekende een langlopende huurovereenkomst. Eerder dit jaar vertrok huurder Vopak Agencies na vijftien jaar van Droogdokweg 71 naar het door DHG nieuw ontwikkelde kantoorpand van 4.000 m2 aan Havenstraat 21 in Schiedam. Na het vertrek van Vopak Agencies is het pand aan Droogdokweg 71 door DHG geheel gerenoveerd en verduurzaamd.

Radio Holland huurde eerder een locatie met kantoren en bedrijfsruimte aan de Eekhoutstraat in Rotterdam, maar zal in januari 2017 haar intrek nemen in het gerenoveerde kantoorpand aan de Droogdokweg. De voor Radio Holland ontwikkelde hal van 2.500 m2 aan de Eekhoutstraat zal Radio Holland de komende vijf  jaar terughuren. De teruggeleverde overige panden op het terrein zal DHG herontwikkelen.

Met de verhuur aan Radio Holland is de Droogdokweg in Rotterdam volledig verhuurd. Radio Holland werd bij deze transactie geadviseerd door Parc Makelaars uit Rotterdam. RH (Radio Holland) Marine Group, voorheen bekend als Imtech Marine, werd opgericht in november 2015 na een overname door Parcom Capital en Pon Holdings.

Reageer op dit artikel