nieuws

Circle Logistix huurt bedrijfscomplex in Dordrecht

Transacties

Circle Logistix heeft voor een langjarige periode een huurovereenkomst gesloten voor de verhuur van een bedrijfscomplex aan Jacobus Lipsweg 46 te Dordrecht.

Het complex omvat 2.050 m2 bedrijfsruimte, 523 m2 kantoorruimte, 2.500 m2 verhard buitenterrein en 28 parkeerplaatsen. Het complex is gesitueerd op een perceel grond van 8.378 m2. Deze transactie betreft een verplaatsing van de huidige bedrijfsvoering vanwege de groei van de onderneming. Circle Logistix is tot voor kort vanuit Papendrecht actief geweest. Het is een logistieke dienstverlener in de brede zin van het woord. Naast containertransport en conventioneel transport biedt het bedrijf ook warehouse-activiteiten en opslag. Circle Logistix beschikt over een eigen wagenpark van 32 voertuigen. Ooms Makelaars (partner in Dynamis), trad bij deze transactie op namens verhuurder De Groene Groep.

Reageer op dit artikel