nieuws

Centric verlengt kantoorhuur Den Bosch

Transacties

Centric Netherlands heeft met eigenaar Tasman Properties C.V. de huurovereenkomst voor bijna 3.000 m2 kantoorruimte aan Zuiderkruis 35-47 in Den Bosch verlengd.

De kantoorruimte in Den Bosch meet 2.984 m2 en beschikt over 56 parkeerplaatsen op het eigen terrein. De overeenkomst is aangegaan tegen marktconforme condities. Het object, dat volledig in gebruik is door Centric sinds 2002, ligt op het bedrijventerrein De Brand aan de A2. De Brand is een relatief jong en modern bedrijventerrein.

Centric is een it-bedrijf met in totaal 4.500 medewerkers in Europa. BNP Paribas Real Estate, die het asset management namens verhuurder Tasman Properties C.V. verzorgt, behartigde de belangen van de verhuurder bij het tot stand komen van de overeenkomst.

Reageer op dit artikel