nieuws

Tweede vestiging Koeien en Kaas

Transacties

Restaurant Koeien en Kaas heeft een vestiging geopend in Alphen aan den Rijn in een nieuwbouwproject aan het Thorbeckeplein, op de hoek van de Hooftstraat en de Van Manderloostraat. Het concept Koeien en Kaas is in 2010 in Gouda opgericht en is gespecialiseerd in gegrild vlees en kaasgerechten uit de regio.

Tweede vestiging Koeien en Kaas

De menukaart bestaat uit proeverijen van vleeswaren, kaasgerechten, gegrilde steaks en hamburgers. Het paradepaardje van het restaurant is de uit Amerika geïmporteerde broiler, die op hoge temperatuur het vlees als het ware ‘poft’, waardoor de smaak en het sap van het vlees behouden blijven. Bijna alle ingrediënten komen van leveranciers uit Nederland, het meeste vlees en de kazen uit het Groene Hart. In tegenstelling tot de vestiging in Gouda is het bedrijf ook overdag voor koffie en lunch geopend. Het restaurant heeft een bar, 100 zitplaatsen en een groot terras aan het water.

Koeien en Kaas huurt 365 m2. Adhoc horecamakelaars bemiddelde bij de aankoop voor een particuliere belegger en bij de verhuur namens de verhuurder/belegger.

Reageer op dit artikel