nieuws

Tweede Rotterdamse vestiging Tribes naar Coolsingel

Transacties

Tribes Inspiring Workplaces opent deze winter een tweede vestiging in Rotterdam. Het flexibele kantoorconcept huurt 2.650 m2 kantoorruimte in een kantoor aan Coolsingel 6.

Het gaat om de elfde Tribes-locatie in Nederland.De eerste Rotterdamse vestiging bevindt zich aan de Kop van Zuid met uitzicht op de Wilhelminabrug. Tribes-oprichter Eduard Schaepman over deze keuze: ‘Internationaal georiënteerde business nomads hebben hun plekje gevonden bij de Kop van Zuid, maar de echte Rotterdammers willen in het centrum zitten. Specifiek voor deze doelgroep gaan we in het midden van het centrum nog een locatie openen.’

De Coolsingel ligt in het Rotterdam Central Business District, waar een groot aantal internationale ondernemingen is gevestigd. Het Coolsingel-kantoor is van Valad Europe. Valad kocht het kantoor begin 2015 van Unibail-Rodamco als onderdeel van de Uno-portefeuille. De asset manager betaalde 16,25 miljoen euro voor Coolsingel 6, berichtte Vastgoedmarkt destijds. Hoeveel Tribes zelf heeft onderverhuurd, kon nog niet worden verteld. (MvL)

Reageer op dit artikel