nieuws

TK Maxx opent grote winkel in Heerlen

Transacties

Modeketen TK Maxx opent op 27 oktober de deuren van een nieuwe winkel van ruim 2.100 m2 in het centrum van Heerlen. Het gaat om de vijfde Nederlandse winkel van de Amerikaanse outletformule.

De winkel komt in winkelcentrum De Bongerd aan Bongerd 4 en heeft een totaal vloeroppervlak van 2.144 m2 verspreid over de begane grond en de eerste en tweede verdieping. TK Maxx is een warenhuis met een breed aanbod van mode, accessoires, kinderkleding en woonartikelen van grote merken en designers tegen prijzen die tot 60 procent lager liggen dan de adviesprijzen.

TK Maxx is onderdeel van TJX Europe, de Europese arm van The TJX Companies. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in de Verenigde Staten. Sinds juli 2015 heeft TK Maxx meer dan 495 winkels in het VK, Ierland, Polen, Duitsland en Oostenrijk. In Nederland heeft TK Maxx sinds oktober 2015 winkels geopend in Eindhoven, Rotterdam, Groningen en Den Haag.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde TK Maxx bij de huur van deze winkel. Voor de verdere expansie van TK Maxx in Nederland zal Cushman & Wakefield de retailer op exclusieve basis blijven begeleiden. Van de Laar Makelaars Maastricht adviseerde eigenaar/verhuurder Karioka in deze transactie. Op juridisch vlak is TK Maxx begeleid door Houthoff Buruma.

Reageer op dit artikel