nieuws

SVn huurt 2.300 m2 in Amersfoort

Transacties

Bouwfonds Investment Management (Bouwfonds IM) en SVn (Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten) zijn een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor 2.300 m2 kantoorruimte aan Computerweg 11-13 te Amersfoort.

Dit betreft de gehele begane grond, eerste en tweede verdieping, alsmede 62 parkeerplaatsen op eigen terrein. SVn is expert en een onafhankelijke partner voor overheden op het gebied van de woon- en leefomgeving. SVn stimuleert en faciliteert maatschappelijke ontwikkeling met financiële instrumenten en dienstverlening, als onafhankelijk stichting zonder winstoogmerk. Bouwfonds IM heeft de huurovereenkomst gesloten namens het Rietveld West-fonds. De belangen van Bouwfonds IM werden behartigd door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel