nieuws

Rituals en Holland & Barrett naar Koopgoot

Transacties

Holland & Barrett, voorheen bekend als De Tuinen, is verhuisd naar een nieuwe, grotere winkellocatie aan de Beurstraverse in Rotterdam. Ook Rituals vestigt zich binnenkort in de Koopgoot.

Deze winkel is de eerste flagship store van Holland & Barrett in Nederland. De nieuwe winkel ligt aan Beurstraverse 162-166 en heeft een vloeroppervlakte van 331 m2 op de begane grond. Rituals neemt hiervoor de oude winkel van Holland & Barrett over. Daarover is onlangs overeenstemming bereikt. De nieuwe winkel van Rituals is gelegen aan Beurstraverse 168 en heeft een vloeroppervlakte van 141 m2 op de begane grond.

De Beurstraverse is onderdeel van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors met een beleggingswaarde van 1,5 miljard euro. De Beurstraverse – ook wel bekend als de Koopgoot – ligt in het centrum van Rotterdam. Cushman & Wakefield adviseerde samen met Kokelenberg en Ouwehand Vastgoed Adviseurs de verhuurder, CBRE Global Investors, bij de totstandkoming van de verhuurovereenkomsten. Bettings O.G. heeft Rituals begeleid bij de aanhuur.

Reageer op dit artikel