nieuws

PMT verlengt huur met Caland 2

Transacties

Pensioenuitvoerder en vermogensbeheerder MN heeft namens zijn opdrachtgever Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT) de lopende huurovereenkomst met het Caland 2 (St. Openbaar Voortgezet Onderwijs Progresso) aan Anderlechtlaan 3 in Amsterdam verlengd met drie jaar.

Het kantoorgebouw is gelegen tussen Schiphol en de Amsterdamse binnenstad en beslaat 2.590 m2 kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen. Daarnaast huurt de onderwijsinstelling met ingang van 1 januari 2017 de resterende leegstand in het naastgelegen kantoorgebouw. Dit betreft circa 2.080 m² kantoorruimte en 28 parkeerplaatsen.

Colliers International REMS Offices heeft namens verhuurder de onderhandelingen met de huurder gevoerd en de contractuele afspraken vastgelegd.

Reageer op dit artikel