nieuws

Pets Place huurt bijna 2.000 m2 in Heerlen

Transacties

Pets Place/Boerenbond opent een vestiging van 1.900 m2 op Plein II van Woonboulevard Heerlen. De ruimte wordt gehuurd van CBRE Global Investors.

De winkel komt op de begane grond. De eerste huurperiode bedraagt tien jaar. Er vinden op dit moment diverse gesprekken plaats met geïnteresseerde kandidaten voor de resterende naastgelegen unit. Woonboulevard Heerlen is met 120.000 m2 naar eigen zeggen de grootste woonboulevard van Europa.

Jaarlijks trekt de grootschalige winkellocatie meer dan 4 miljoen mensen en behoort daarmee tot een van de meest succesvolle boulevards. Ongeveer 25 procent van de bezoekers is van Duitse en Belgische komaf. Vrijwel alle huurders bevinden zich sinds het begin op de Woonboulevard.

Pets Place/Boerenbond werd bij deze transactie geadviseerd door Colliers International. CBRE Global Investors werd bij deze transactie geadviseerd door Creating Retail Parks en MVGM Winkelmanagement.

Reageer op dit artikel