nieuws

Nieuwe formule La Place in Eindhoven

Transacties

La Place heeft met Piazza Invest overeenstemming bereikt over behoud van La Place in Piazza Center Eindhoven. De vestiging in Piazza Center is de afgelopen weken ingrijpend verbouwd en onlangs is het geheel vernieuwde restaurant op de tweede etage van Piazza Center geopend.

Het nieuwe La Place Restaurant is ruimtelijker opgezet, met een huiselijke inrichting, open haard en beschikt over een terras met 100 zitplaatsen. La Place committeert zich voor de komende tien jaar aan winkelcentrum Piazza. 

Afgelopen maand sloot Piazza Invest nog een langjarige huurovereenkomst met Perry Sport. In april tekende Piazza Invest ook al een tienjarige huurovereenkomst met de Franse sportformule Decathlon, nadat Zara daarvoor al een langjarige huurovereenkomst aanging voor zijn megastore in winkelcentrum Piazza.

Eigenaar Piazza Invest werd bij de verhuur geadviseerd door Berkhouwe Vastgoed en JLL.

Reageer op dit artikel