nieuws

Luxe meubelzaak naar Zuidas

Transacties

Co van der Horst opent een meubelwinkel in de commerciële plint van nieuwbouwontwikkeling 400Beethovenstraat op de Zuidas. G&S Vastgoed heeft 500 m2 verhuurd aan de retailer uit Amstelveen.

De retailer verkoopt meubels en interieuradvies in het luxesegment. In de gehuurde ruimte zal Co van der Horst een mono-brand winkel openen met meubels van de Italiaanse firma Flexform. De G&S-ontwikkeling 400Beethovenstraat van bijna 16.000 m2 is gesitueerd op de hoek van de Beethovenstraat en de Gustav Mahlerlaan en is ontworpen door UNStudio.

Co van der Horst huurt 500 m2 commerciële ruimte waardoor alle ruimte in 400Beethovenstraat langjarig is verhuurd. G&S Vastgoed zegt blij te zijn met de komst van de hoogwaardige retailer. ‘Een dergelijk concept is een waardevolle toevoeging voor de Zuidas. Dit bewijst temeer dat dit gebied steeds meer verandert naar een levendig en multifunctioneel gebied’, aldus de ontwikkelaar.

CBRE adviseerde G&S Vastgoed op commercieel gebied bij deze transactie. Co van der Horst is gedurende het traject begeleidt door Carla van den Brink Makelaarskantoor. G&S Vastgoed heeft kantoorcomplexen 400- en 500Beethovenstraat van in totaal bijna 20.000 m2 in 2015 verkocht aan HIH Real Estate. Colliers beheert het kantorengedeelte.

Reageer op dit artikel