nieuws

Hoofdkantoor Chinees Apex Logistics op Schiphol

Transacties

Het Chinese Apex Logistics International gaat zijn Europees hoofdkantoor van 2.440 m2 begin 2017 vestigen op het Fokker Logistics Park in Schiphol.

Anthony Fokker Business Park CV heeft in samenwerking met Industrial real estate partners ruim 2.440 m2 logistieke bedrijfsruimte met kantoren verhuurd aan Apex Logistics International. Het betreft het volledige gebouw Fokker 5 van totaal 2.440 m2 bedrijfsruimte, waarvan 530 m2 kantoorruimte en vijftien parkeerplaatsen.

Fokker 5 wordt gerealiseerd door Anthony Fokker Business Park C.V., een samenwerkingsverband tussen Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep. Apex Logistics International is een in China opgerichte global supply chain service provider met wereldwijde dekking. Het bedrijf heeft meer dan 2.000 werknemers verdeeld over achttien kantoren in Azië, elf kantoren in de Verenigde Staten en nu dus een nieuw hoofdkantoor voor Europa op Schiphol.

Fokker 5 is het derde gebouw op het Fokker Logistics Park dat wordt gerealiseerd volgens de cradle-to-cradle-filosofie. Het eerder gerealiseerde gebouw Fokker 7+8 is daarvoor gekozen als winnaar van de Nationale duurzaamheidsprijs staal. Ook dit gebouw is een multifunctioneel gebouw van dat modulair en demontabel is geconstrueerd met gezonde materialen. De oplevering is begin 2017. De verhuur is in handen van Delta Development Group en Industrial Real Estate Partners.

Reageer op dit artikel