nieuws

Hogan Lovells naar Noordtoren Atrium Zuidas

Transacties

Hogan Lovells verhuist eind 2017 naar de nieuwbouw van het Atrium-complex aan de Zuidas in Amsterdam. Het advocatenkantoor zal er ruim 3.000 m2 kantoorruimte huren.

Hogan Lovells naar Noordtoren Atrium Zuidas

Dat meldt het internationale advocatenkantoor in een persbericht. Het bedrijf vestigt zich in de nieuw te bouwen Noordtoren van 7.500 m2, die momenteel aan de Strawinskylaan wordt ontwikkeld. Hogan Lovells is nu nog gevestigd aan Keizersgracht 555 in Amsterdam. De Noordtoren van het Atrium telt nadat het voltooid is negen verdiepingen, waarvan Hogan Lovells de bovenste drie zal betrekken.

De renovatie van het Atrium met bijbehorende uitbreiding van de Noord- en Zuidtoren is een project van eigenaar Icon Real Estate, bijgestaan door ontwikkelaar G&S Vastgoed. Het nieuwe kantoor is ontworpen om samenwerking binnen de organisatie te bevorderen, voldoet aan de hoogste standaarden wat betreft service, design, technologie en duurzaamheid en bevindt zich op één van de beste locaties van de Zuidas, aldus de komende huurder. 

Reageer op dit artikel