nieuws

G-Star naar binnenstad Breda

Transacties

G-Star heeft een winkel op een A1-locatie in Breda gehuurd. Vertrekkend huurder ICI Paris XL heeft direct tegenover de voormalige winkel een groter winkelpand gehuurd.

Het gaat om 277 m2 winkelruimte verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. Een huurprijs werd niet bekendgemaakt, maar is volgens eigenaar Patrizia marktconform. De G-Star-winkel komt aan Eindstraat 20. Momenteel wordt het winkelpand verbouwd. Over enkele weken zal G-star de deuren voor consumenten openen. Met de komst van G-Star blijkt volgens de betrokken marktpartijen dat Breda voor veel retailers aantrekkelijk is en blijft.

Onlangs is winkelcentrum De Barones verbouwd en hebben retailers als Just Brands, Nelson en Zara een winkel geopend. In 2017 zal ook Hudson’s Bay een eerste Nederlandse vestiging in Breda openen. Verhuurder Patrizia werd in deze geadviseerd door KroesePaternotte. G-Star werd begeleid door Jacobs van der Meij. 

Reageer op dit artikel