nieuws

Cegeka naar nieuwbouwkantoor Veenendaal

Transacties

IT-dienstverlener Cegeka neemt in het eerste kwartaal van 2017 zijn intrek in een kantoor van 3.500 m2 in Veenendaal dat voorheen gehuurd werd door Unit4.

Door de harde groei past het bedrijf niet meer in de twee huidige kantoren van Cegeka Nederland en cegeka-dsa. In 2015 realiseerde Cegeka Groep een omzet van 369 miljoen euro, een groei van 31 procent ten opzichte van 2014. Cegeka vormt al jaren één organisatie, maar was nog altijd in twee panden gevestigd. Die worden niet alleen te klein, ze passen ook niet meer goed bij de huidige behoeften.

Cegeka neemt daarom zijn intrek in Het Bastion aan Bastion 4, een pand van 3.500 m2 aan de A12 in Veenendaal met daaronder een grote parkeervoorziening. Het Bastion is ruim, licht en voorzien van grote trainingszalen, kleinere ruimtes voor teammeetings, kantoortuinen en stiltewerkplekken. Het van origine Belgische ict-bedrijf huisvest ict van zijn klanten in de eigen datacenters in Hasselt (België) en Geleen (NL). In Nederland heeft Cegeka vestigingen in Veenendaal en Eindhoven. 

Bij deze transactie zijn 3Stone Real Estate te Amsterdam en Van Gorkom RPC te Hilversum betrokken als adviseur van Cegeka en Jones Lang Lasalle als adviseur van Unit4, de vertrekkende huurder.

 

  

Reageer op dit artikel