nieuws

Arriva breidt huurovereenkomst kantoor Heerenveen uit

Transacties

Arriva Nederland heeft de huurovereenkomst voor kantoorruimte aan Trambaan 3 in Heerenveen langjarig verlengd en uitgebreid tot in totaal 4.500 m2.

Arriva heeft het contract uitgebreid met 1.120 m2 kantoorruimte, waardoor het totaal gehuurde metrage op 4.500 m2. Het kantoor aan de Trambaan 3 is hiermee volledig en langjarig verhuurd. Als onderdeel van de overeenkomst investeert de verhuurder in verbeteringen waarmee het gebouw duurzamer wordt en tegelijkertijd het zakelijke karakter behoudt.

Arriva Nederland is onderdeel van de Arriva Groep. Deutsche Bahn is eigenaar van Arriva Groep. BNP Paribas Real Estate, die het asset management namens verhuurder Tasman Properties C.V. verzorgt, behartigde de belangen van de verhuurder bij het tot stand komen van de overeenkomst.

Reageer op dit artikel