nieuws

1.700 m2 kantoor verhuurd in Hilversum

Transacties

In de kantoorvilla aan de Oude Engweg 2 te Hilversum is sinds begin dit jaar in verschillende huurtransacties 1.700 m2 verhuurd. Het pand dient sinds januari als business center.

Organisaties kunnen één of meerdere zelfstandige kantoorunits en gebruik maken van diverse gemeenschappelijke faciliteiten zoals . een werkcafé en vergaderfaciliteiten. De huurtransacties variëren in grootte van 35 m2 tot  500 m2 kantoorruimte. Over de periode van
januari 2016 tot op heden is in totaal circa 1.700 m2 kantoorruimte alsmede 16 parkeerplaatsen verhuurd. De kantoorvilla huisvest onder meer zakelijke dienstverleners, stichtingen en medische/zorg gerelateerde organisaties, waaronder de Stichting WereldOuders, Stichting Openbaar Basisonderwijs Hilversum en Degree-n.
Ans de Wijn Bedrijfshuivesting bracht namens verhuurder Belmont Beheer de transacties tot stand.

Reageer op dit artikel