nieuws

Janssen-Cilag huurt 3.400 m2 in Bondpark Breda

Transacties

BondPark cv heeft in twee transacties bijna 3.800 m2 kantoorruimte verhuurd in gebouw Bondpark Benelux Office Space in Breda.

In het gebouw aan Graaf Engelbertlaan 75 huurt Janssen-Cilag 3.422 m2 kantoorruimte en een tweede niet nader genoemde huurder 363 m2. Farmaceutisch bedrijf Janssen-Cilag is deel van de Johnson & Johnson-groep. De tweede huurder is een ontwikkelaar en producent van uitrustingen voor industriële automatisering en inspectie wereldwijd.

De bedrijven zeggen te kiezen voor BondPark vanwege de kwaliteiten van het gebouw, de facilitaire mogelijkheden in het gebouw en de ideale ligging in de Benelux ten opzichte van hun andere vestigingen. Het kantoorgebouw heeft een oppervlakte van 18.000 m2 met 600 parkeerplaatsen. Er zijn nog enkele units beschikbaar.  Verhuurder BondPark cv werd bij beide transacties geadviseerd door DTZ Zadelhoff. 

Reageer op dit artikel