nieuws

Fox-IT naar voormalig hoofdkantoor Samsung Delft

Transacties

Nederlands cybersecuritybedrijf Fox-IT huurt sinds kort een deel van het kantoorgebouw aan Olof Palmestraat 10 in Delft. Het betreft het voormalige Benelux-hoofdkantoor van Samsung.

Fox-IT en beheerder Annexum – namens verhuurder Saffierveste – sloten een langjarige huurovereenkomst voor 710 m2 kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen. Op deze locatie in kantorengebied Delftse Hout (onderdeel van Delftse Poort Oost) was tot voor kort het 5.000 m2 grote hoofdkantoor van Samsung gevestigd. Samsung heeft zijn twee Delftse locaties deze zomer ingeruild voor 6.800 m2 kantoorlruimte op Schiphol.

Fox-IT is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Deze groei zal door de toenemende vraag naar hoogwaardige producten en diensten op het gebied van IT-security en de internationale expansiedrift van de organisatie alleen maar verder toenemen. Het bedrijf is daarom blij met uitbreiding van zijn kantoorruimte in het voormalig Samsung-gebouw, dat naast het Fox-IT-pand aan de Olof Palmestraat ligt.

Verhuurder Saffierveste werd tijdens deze overeenkomst geadviseerd door CBRE, in samenwerking met Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting. 

Reageer op dit artikel