nieuws

Youwe Online naar Rotterdam Building

Transacties

Youwe Online heeft een huurcontract gesloten met eigenaar B. Fast Holding voor 1.068 m2 kantoorruimte in Rotterdam Building aan Aert van Nesstraat 45 in Rotterdam.

Youwe Online naar Rotterdam Building

Youwe Online is een full-service internetbureau dat zich bezighoudt met e-commerce, multichannelmarketing en de ontwikkeling van apps. Het bedrijf heeft vestigingen in Kiev, Groningen, Amsterdam en Rotterdam. Het bedrijf, dat op de zevende verdieping van het kantoorgebouw komt, huurt ook vijftien parkeerplaatsen.

Rotterdam Building heeft een totale oppervlakte van 22.000 m2 verdeeld over veertien bouwlagen. Momenteel is nog 1.000 m2 oor de verhuur beschikbaar. DTZ Zadelhoff adviseerde verhuurder B. Fast Holding bij deze transactie, in collegiale samenwerking met JLL en De Mik.

Reageer op dit artikel