nieuws

Verathon Medical huurt kantoor Amsterdam

Transacties

Verathon Medical (Europe) heeft aan Willem Fenengastraat 13 in Amsterdam 1.300 m2 kantoor- en bedrijfsruimte met parkeerplaatsen langjarig gehuurd.

De verhuurder is een niet nader genoemde particuliere belegger. De huurprijs bedraagt 155 euro per m2 en 1.250 euro per parkeerplaats. Het gaat om een pand met een industriële en ruimtelijke uitstraling, mede dankzij de hoge daken die gedeeltelijk zijn voorzien van glas. Het pand ligt op bedrijventerrein Overamstel, achter de Kauwgomballen Fabriek. Verathon Medical ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve apparatuur voor de medische sector. Het bedrijf is nu nog gevestigd in IJsselstein.

Voor huurder trad op Cushman & Wakefield en voor verhuurder Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.

Reageer op dit artikel