nieuws

UP learning huurt bij HNK Ede Horapark

Transacties

UP Learning heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor ongeveer 560 m2 kantoorruimte en een aantal parkeerplaatsen bij HNK Ede Horapark aan Bennekomseweg 41.

UP learning huurt bij HNK Ede Horapark

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt.  

Ede Horapark bestaat uit zes kantoorgebouwen; in twee ervan is HNK gehuisvest. Deze gebouwen staan in een bosrijke omgeving, nabij het treinstation en de uitvalswegen A12 en A30. Samen hebben ze een omvang van ongeveer 10.000 m2, waarvan een aanzienlijk deel verhuurd is. Momenteel zijn nog vier Managed Offices (ingerichte kantoorruimtes) beschikbaar en ongeveer 1.500 m2 Kantoor op Maat. Met een grand café, vergaderruimten en andere diensten vervult HNK Ede Horapark een centrale rol binnen het Horapark en daarbuiten. 

UP learning verleent diensten en producten op het snijvlak van leren, informatievoorziening en moderne technologie. CBRE bracht de transactie tot stand namens de huurder.

Reageer op dit artikel