nieuws

Two-B engineering huurt 865 m2 in Le Mirage

Transacties

Two-B engineering en het vastgoedfonds beheerd door Rockspring NPS Property II hebben een langjarig huurcontract afgesloten voor kantoorruimte in Le Mirage in Utrecht.

Two-B engineering, dat gespecialiseerd is in duurzaam beheer van ondergrondse infrastructurele netwerken, huurt 865 m2 op de tiende etage van het gebouw. De begane grond van Le Mirage is onlangs gerenoveerd. De huurders kunnen nu gebruikmaken van een nieuw ingerichte business lounge met koffiebar van het Belgische koffiemerk Vascobelo.

Het gebouw, dat is ontworpen door het Amerikaanse architectenbureau Kohn Pedersen Fox, is door de ligging op Kanaleneiland goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Andere huurders in het gebouw zijn ABN Amro Lease, Brunel, First Investments en GGN, dat recent nog een contract voor 865 m2 afsloot. Momenteel is nog ongeveer. 8.000 m2 beschikbaar voor verhuur.

Oranjeborch Bedrijfsmakelaars stond Two-B engineering bij. CBRE adviseerde de verhuurder in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel