nieuws

Royal HaskoningDHV huurt in Eindhoven

Transacties

Royal HaskoningDHV heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor gebouw Beukendael aan Larixplein 1 in Eindhoven. De huurovereenkomst heeft betrekking op 6.164 m2 kantoorruimte en 113 parkeerplaatsen op het aangrenzende parkeerterrein.

Royal HaskoningDHV huurt in Eindhoven

Royal HaskoningDHV heeft het object in de jaren ’90 zelf ontwikkeld en heeft het later via een sale-and-leaseback-constructie verkocht. Mede door de ligging van het kantoor aan de binnenring van Eindhoven, de goede bereikbaarheid en de grote vloervelden heeft Royal HaskoningDHV besloten om een nieuwe huurovereenkomst te sluiten en de entree en het bedrijfsrestaurant te vernieuwen.

Met de invoering van een nieuw werkconcept concentreert Royal HaskoningDHV zich op de onderste verdiepingen van het gebouw. De derde verdieping van 1.518 m2 kantoorruimte is sinds oktober 2015 verhuurd aan een gerenommeerd bedrijf.

Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk internationaal advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau. Ongeveer 7.000 professionals leveren adviesdiensten op het gebied van energie, gebouwen, industrie, infrastructuur, luchtvaart, maritieme zaken, mijnbouw, stedelijk en landelijk gebied en water in meer dan 130 landen. Het bedrijf werkt in Nederland vanuit elf kantoren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

DTZ Zadelhoff adviseerde Royal HaskoningDHV bij deze transactie.

Reageer op dit artikel