nieuws

Rituals huurt 100 m2 in Helmond

Transacties

Rituals Cosmetics Netherlands heeft een langjarig huurcontract afgesloten voor 100 m2 aan Veestraat 14 in Helmond.

Rituals huurt 100 m2 in Helmond

De Veestraat is onderdeel van De Elzaspassage. Rituals vestigt zich op de hoek van de Veestraat en de Elzas-passage in een deel van het vroegere pand van Miss Etam. Dit pand wordt opgedeeld in drie kleinere winkels die afzonderlijk worden verhuurd.

Rituals krijgt een ingang aan de passage en een aan de Veestraat. De vestiging gaat in februari 2016 open. Het linkergedeelte van de winkel blijft in gebruik bij Miss Etam. Voor het resterende deel in de passage is een andere modeketen als huurder gevonden.

De passage ligt centraal in Helmond en vormt een verbinding tussen de belangrijkste winkelassen Veestraat, Markt, Speelhuisplein en Watermolenwal/Havenweg. De Elzaspassage is een belegging van het CBRE Dutch Retail Fund, een fonds van CBRE Global Investors.

WPM Retail bracht deze transactie in samenwerking met RSP Makelaars namens CBRE Global Investors tot stand. 

Reageer op dit artikel